40 Minggu 5 Hari

Saya masih belum ada tanda nak bersalin. Baby selesa dalam perut rasanya. Esok Dr suruh dtg untuk induce. Semoga segala urusan dipermudahkan InshaAllah. Nervous betul nak tunggu esok.

6 Balas

Semoga selamat bersalin, dipermudahkan bukaan rahim seluasnya buat baby keluar & ibu serta baby keluar sihat sempurna 🤲🏻♥️ semoga dipermudahkan ibu. 💕

1y ago

Aminn. InshaAllah terima kasih. 🌸

sye dh induce pg td pi jln bukop 2cm..jd doc wt masuk belon sakit contration allah jew yg thu semoge dipermudahkan urusan bersalin ye sis

1y ago

nanti kena tahan lamaa eh atau diaa ashik seluk je kan ..saya tunggu lendir darah atau air ketuban ke ppe

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dan selamat, kurang rasa sakit dan ibu & baby sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🫶🏻

1y ago

Aminnn InshaAllah thank you 🌸

samala sis sya pun dah 40w 5hari. hari khamis ni tarikh serah diri dah. harap2 laa baby kluar sebelum tarikh serah diri 🥹

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

saya due 16/12 ni dr dah bagi surat cinta serah diri 21hb kalau masih tidak bersalin lagi ..

sama lah saya , semoga urusan kita dipermudahkan