39w 1 Day

Nervous ade. Tak sabar pn ade. Due 29.09.19. Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua. Amin ❤️

41 Balas

Sy ari ni, dh ckup 40w... Klo x bersalin jgk.. dh kena serah diri 30/9 ni... Doa kan, sy bersalin awal sikit yer, ibu2 semua..

Due date kite same... Smoge dipermudahkan n selamat ye sis.. Msti tgh berdebar tunggu bby nk kuo kan.. 🤗

5y ago

Sis risaw tak bby tak kuo2..

Due sama ngn saya. Sampai sekarang 1 tanda pun tak adaa. Family semua dh risauuu

5y ago

Tu lah pasal. Dah bersujud lama2 pun dia mcm rilex je kt dlm perut ni. Tak tahu lah knp suka sgt dlm perut😅

Semoga dipermudahkan urusan yer mommy...insya Allah...amin 🤲🏻

Semoga dipermudahkan sis. Mesti comel baby nya nanti ❤

in shaa allah..semoga slmt semuanya...amiin...

Aamiin... Semoga dipermudahkan segala urusan

Kita bersalin bulan yang sama hehhe. Saya 16/9😣

Semoga dipermudahkan proses bersalin nanti Aaminn

Semoga dipermudahkan segala urusan..☺️☺️