35 week 💖

Second baby. Tapi nervous tu tetap ade 😂. Mak tegur perut atas dah kosong. That's mean anytime je baby keluar. Semoga segala urusan kita semua yang tengah tunggu masa ni dipermudahkan ye.

35 week 💖
16 Balas

Sy 35w 2d... Perut kerap mengeras.. Tp bukan mengeras contraction tu.. Berjalan pon dah sakit2 kat bawah... Hrap 37w dah bersalin.. X larat dah bwk perut ni.. Hehe

3y ago

Oo smlm perut mengeras baby gerak x bape aktif, dh g check doc kata normal sbb dh masuk laluan... Mekasih..

Sy pun sama sis dh 36 minggu mak sya slalu tegur perut atas dh kosong lpas tu mak sy cakap tunggu masa je baby nk kluar rasa nervous pun ye maklum lh baby second😂😂

3y ago

Kn..😂bila baby dh kluar rasa lega tu lain mcm😂

sy pon dh nk masuk 36w.. xlrt dh bwk perut sne sini.. nk kejar anak kecik lagi. hrp sngt bby kluor minggu ni.. x thn segala sakit2 bdn.. nk tido pon xselesa.

3y ago

tulah.. nak sngt bersalin skrg jugak.. dh x sbr dh..

sy 33w4d perut atas masih nampak penuh sbb baby masih melintang ..doa kan sy baby masuk laluan sblm 36w .. moga dipermudahkan urusan kite semua❤

3y ago

X der harapan tuk normal sis ,, terus kena czer .. Sbb sy dh ad 1 scar czer sebelom ni dgn GDM On ubt and insulin ..

Sama lah. saya pon dah 35 week. ohh yeke kalau perut atas kosong tunggu masa. patut la nurse asyik suruh prepare je. 🤭

3y ago

Hahaha standby lah kita semua ye 😂

saya pun second baby but masih juga ade rasa risau 😂 baru 31w6d tapi dah risau lak

Semoga urusan dipermudahkan sis btw nama kita sama ☺

Aamin.. Semoga diprmudahkan segala urusan

Mcm mne nk thu perut ats kosong sis..

3y ago

buat time berdiri sis. selalunya kita tgk org pun dah blh agak org tu dah nak bersalin ke belum. ada jgk nurse2 yg tau kaedah ni sis try tanya diorg tgk