Keguguran???

Sebelum ni baca masalah org,beri kekuatan,semangat kt org..Harini diri sendiri di uji..rasa xkuat,nk nangis tp xboleh..sbb masih mengharap ada keajaiban akan blaku.. Kelmarin ada lendir campur darah kluar tp bhenti dh..Harini jumpa doktor scan kandungan 7 minggu ada kantung,ada janin tp tidak ada heartbeat..doktor kta ancaman kguguran,tak perlu makan folic acid dengan duphaston dh..?ibu2 ada pgalaman mcm ni tak?..

4 Balas

Teruskan je makan ubat mcm biasa selagi belum betul2 gugur. 7 week biasa la sstgh doktor tak dpt detact. Pergi klinik swasta or emergency hospital?

5y ago

sy jumpa doktor pkar..doktor kta bby xmjadi..tu dia suruh stop mkn ubt kuatkn rahim..rahim xada masalah,bby yg xmjadi...puan tlng doakn sy ada rezeki lg ye..post ni 2 bln yg lepas...sy keguguran tanpa dnc...

Teruskn ja mkn ubat tu.. selagi x ada rasa sakit, bleeding, masih ada harapan ❤️ bby

5y ago

sy dah kguguran pon sis..post ni 2 bulan yg lalu..doakn moga ada rezeki buat sy lps nie ye..

Insyaallah takde pape.. Banyakkan berehat sis.. mungkin sis banyak bergerak..

4y ago

Iyeke.. takziah ye.. insyaAllah ade rezeki lagi lepas nie..

sis cuba amalkan madu ajaib turkey wawa zainal .☺️