Kantung ada tp belum ada heartbeat

Dua hari lps sy scan tp bru 7 weeks. Bru nampak kantung belum ada heart beat. Normal kee. Nervous🥹😭 sbb ramai org sekeliling keguguran. Mudah mudahan next 2 weeks dh ada heartbeat😭😭🤲🏻🤲🏻

5 Balas

sis u jngn crita dekat sesiapa pon yg u mengandung. jngn terlalu happy nk crita berita. biar u n husbnd yg thu. lpas dh cnfirm bgtau ibu ayah n mertua je. dorang boleh tolong doa. klau u bgtau dkt org keliling n tnya pendapat kdng² menyakitkan hti atau u terfikir fikir. kdng dorang bukan doc. klau doc sekali pon dorang ada scn awak ke? i scn bby 7w9d ada bby. 9w9d bru nmpak heatbeat.

jgn risau sis. saya masa scan 7 weeks pun masih tak nampak jantung. tp alhamdulillah saya scan sekali lagi masa 7w6d tu dah ada jantung. yang penting jgb lupa makan folic acid dengan jangan stress stress ya.

saya 13 sept baru nak g scan. selagi tak scan, selagi x dengar sendiri jantung bby.. selagi tu x sedap hati. semoga semuanya dipermudahkan

Normal, tunggu 10week baru the best nak scan sebenarnya.

normal. jgn pikir banyak..doa yg baik2.