Lendir campur darah

Assalamualaikum..dkter sahkan janin saya tkda heartbeat dan kandungan saya waktu tu 8 mggu.. dkter bg tempoh 2 mggu utk kantung jtuh sendiri.. harini keluar lendir campur darah mcm ni,adakah ini tanda kantung akan jatuh(gugur) dlm waktu terdekat ??? saya tak prnh ada sejarah baby tkda heartbeat atau keguguran.. sesiapa yg ada pengalaman mohon share ya.. tenkiuuu semua..

Lendir campur darah
1 Balas

belum lagi ni. kalau nak keluar janin tu nnti darah nya pekat mcm period. and ade blood cloth. and byk sgt2. 15m boleh penuh 1pad. and serta rasa contraction.

2y ago

ni bleeding nii. nak keluar janin tu depends on bdn. ade org 2w pon janin still x turun lagi. tpi ade bleeding. ade org bile dh bleeding cmni amek masa 2 3 hari bru keluar janin. ade org sehari je dh keluar janin.