Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Klau bacaan normal tak perlu repeat hari2 pun.. selalunya sehari sebelum appointment klinik kena buat bsp. Awk keje or surirumah? Klau bkerja kena bgtau nurse susah nak kluar ikut suka & kerap. Nurse tmpat saya dah pesan klau ada alat sendiri buat saja dkat rumah, klau takda terpaksa la ulang alik klinik .. bab tak jujur tu susah nak cakap, disebabkan segelintir yg lain pulak kena tempias..

4y ago

Ha aa sy baru tau smlm kena buat sbln skli