pengalaman sebelum dapat tahu mengadung ?

Sebelum dpt tahu mengadung.. Lewat dtg bln seminggu tak pelik lah sebb dah biasa dari zaman anak dara lagi ? masa lewat haid tu siap makan ramen yg pedas tu lagi.. ?tapi yang pelik tiba² pinggang sakit kerap kencing... Bila nak kencing sakit sangat sampai rasa tknk kencing dah ? suami risau takut sebab saya makan ramen tu saya jadi mcm tu ? suami bawa p hospital.. Cerita dekat doktor, doktor ckp mungkin awak kena kencing kotor ❗ so doktor buat urine air kencing tapi keputusan yang keluar bukan kencing kotor tapi hamil ?❤ Alhamdulilah sekarang dah 19 weeks ❤lepas ni dah tobat tknk makan ramen benda pedas² lagi❤ Cuba share pengalaman ibu² dpt tahu mengadung boleh saya baca² ?

1 Balas

Hahahaha.. sy lgsung morning sickness.. Allahuuu cek klinik. Alhamdulillah hamil