Kencing kotor

Mommy kat sini ada tak yang pengalaman kencing kotor? Kencing tak lawas pastu kerap sangat nak kencing, lagi lagi time malam. Ada masa rasa sakit juga. Air kencing pun rasa nak keluar je, sampai kena pakai pad. Ada tak tips lain untuk bagi ok selain makan ubat doktor? Ubat doktor dah ada cuma ingat nak ikhtiar cara lain juga.

1 Balas

Kena kerap minum.kerap kencing..so kuman dlm pundi kencing cepat hilang..

4y ago

Baru 21 weeks. Baru je kene kencing kotor masa masuk ward haritu. Ni dah discaj, doktor bagi antibiotik je suruh makan. Haha, tu laa. Ni cuba minum banyak waktu pagi jela, malam xnk minum sangat. Xlarat nak bangun kencing. Masa dekat ward dulu, doktor lambat bagi ubat. Terpaksa juga minum air lepas pergi toilet. Sbb kerap sangat kencing kan.