Helpp ! Sorry gambar menggelikan

Hi mommies, haritu saya terkena kencing kotor. Selepas 2 atau 3 hari macam tu baik tapi sy pelik kenapa takde keputihan, mungkin hari ke 5 selepas kencing kotor semasa sy cuci selepas kencing sy perasan rasa lendir darah sikit je. now dah hari ke keempat on off kadang coklat kadang merah kadang takde apa apa. Tadi kencing keluar mcm ni haihh dah pergi kk doktor just cakap kalau teruk or sakit perut pegi hospital. sy tak sakit perut pun. Ada mommies pengalaman mcm ni? sekarang dah 12 weeks 4 days

Helpp ! Sorry gambar menggelikan
1 Balas

Maaf tiada pengalaman. Masa awak pergi klinik tu, doktor ada bagi ubat tak untuk kencing kotor?

1y ago

yes bagi paracetamol and antibiotic tapi ni sy pegi klinik swasta. pegi kk sy cakap banyak kali sy kena kencing kotor tak bagi apa2 ubat just suruh minum air bnyk. If darah keluar teruk or sakit perut pegi hospital mcm tu je 😭