7 Minggu, Tak Selera Makan Tapi Kerap Lapar

Sdg mengandung 7 minggu, rasa sedikit pening mual, tapi tak muntah. Selera makan tak seberapa. Kadang mcm tak selera nk mkn nasi, tp still makan sbb lapar. Cepat rasa lapar. Ada cadangan camne nak kurangkan pening mual & suggestion makanan bg atasi masalah cepat lapar?

3 Balas

Sama sy pun mcm ni masa 7weeks. Skrg dh msuk 10weeks alhamdulillah dh makin ade selera tapi rajin cari buah. Sbb sng rasa lapar

Mkn je apa sahaja asal terisi. Nk memilih sgt tgh alahan. Asal mkn

Makan biskut atau buah. Aslkn prt terisi.