Selera makan berkurung. Tak mual. Normal.

Hi mummy, nk tanya. Normal ke masa saya 4week selera makan tinggi. Sekejap nak makan. Tapi bila dh nak masuk 6week ni.selera makan dh takde. Tak rasa lapar, saya tak mual. Cuma tak selera tengok nasi. Kalau paksa makan. Akan muntah. Normal ke? #seriusnanya

2 Balas

Yup normal. Saya setuju dengan komen mommy yang lain. Nasi bukan satu2 nya sumber karbohidrat. Ada banyak lagi😊. First pregnancy saya, jarang saya makan nasi.

xboleh makan nasi, awak makan benda lain. janji makan je dear😊