Lapar xda selera

Perut sentiasa lapar. Xtau nak makan apa smua xda selera. Rasa loya memanjang. Tapi pening adui

2 Balas

same la. baru 7 weeks. long way to go. asyik loya, perut byk angin, kje sendawa. lapar nak makan, tapi igt ape pun semua mcm tak lalu. tp hr tu makan ikan masin, ok jgk, hilang loya. mkn buah mangga, perut mcm sebu juga, tak sesuai. adeh.. semua bende la tak kne. tapi sekarang, bagun pagi, tahan tekak juga kne makan sekeping roti, alas perut. baru buat kerja2 rumah kejap, settle anak g sekolah. then, pukul.8 mcm tu, breakfast heavy. yg penting, perut tak leh kosong sgt lebih dr 3 jam, kalau tak, mmg meloya tu kuat sgt.. huhu.. bertabah la kita je.. 🌹

Kene makan even sikit, kesian baby dalam perut nk mkn jugak. Sye dulu kene morning sickness yg teruk. Makan x smpai 2 minit dh muntah balik and berterusan selama 2 bulan.