Gender guess?

Scan 14w5d. Doc kata boy. Mommies rasa ape? Pelik sgt shape nye 😅

Gender guess?
14 Balas

Nti repeat lg tkut trtukr dgn tali pusat https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

saya scan 16week untuk nk tgk perkembangan baby. pastu doc tu cari gender, taktau plk boleh tau dah gender wktu usia 4bulan. doc tu yakin girl sb baby kangkang luas nauu. heheh harap betul la girl sb mmg nak girl

at 14 weeks can see sudah? waa.. I tomorrow 15 weeks.. kebetulan moggt lagi. hope can see . hahaha.. I have 3 girls and 2 boys. hoping for another boy. even things out. 😆

tak ada rasa2 lagi de... 🤭 excitednya dia.. jaga diri jaga sihat... Nnt 20w ke atas boleh try details scan ye

sya pun time scan 14 w 4d doc kata macam boy.. lepas tu scan sekali lagi masa 20w 3d doc kata memang confirm boy.

3y ago

sy pon scan 14week 1day... doc ckp boy... mmg jelas nmpk bibird² sebb dia kangkang... tp nk scan blik nnti confirmkn...

Macam lain. Saya scan masa 12w, 16w dgn 20w takde nampak macam ni. Tiga kali scan tu boy jugak 😂

ni nmpk cm tgn dia je.. sbb klau bibird dia xpnjng cmtu.. dia bulat sket.. 😅

3y ago

tu la... sbb yg sy scan mse 14week pon kt hujung dia bulat.. ni pnjng halus cm tgn je... 😁

Haha..nanti scan tmpat lain pulak lah…..saya pun tgk pelik…🤣

risau jari baby kt tgh2 kaki dia tu..hehe..nti boleh scan lg..hehe

Awal sgt sis sbb baby kecik lg. Tkut bebird tertukar dgn tali pusat

3y ago

Itu laaaa. This is my 3rd baby. Abah nye dh eksaited nmpk bebird. Hahah. Tpi motherly instinct kata mcm bukan ni. Sbb yg lnsg xsama mcm the 1st born, boboy 😆