Confuse

Hi mommies yg hebat semua.. Saya ade kekeliruan sikit.. Masa 26 weeks scan 5d doc confirm gender baby is boy.. Tp semalam 36w scan lagi sekali doc kata x nmpak testis baby.. Doc kata nmpak girl nye gender.. Doc x berani nk predict jantina.. Tunggu jela baby lahir nnt macam mne.. ? ? ? ?.. Ada x mommies yg alami mcm saya ni.

1 Balas

Sy 3x scan girl. Kuar boy. Pakar pn bila scan ckp girl mcm btul2 kompom girl je cara dia ckp. Tp kuar boy. Hihi