GENDER SCAN 21 WEEKS

Nak tanya mommies kalau scan cmni nampak girl ke boy? 😅 Sy sepatut nye 23 weeks tapi tadi scan around 21 weeks cmtu.

GENDER SCAN 21 WEEKS
10 Balas

Scan 2D ke 3D ni? Saya pun baru jer buat detail scan baby,alhamdullilah baby bagi kerjasama,nampak hamburger 🤭,Masa temujanji klinik doktor bagi tau girl so pegi klinik lain lagi buat detail scan.Confirm girl sebab takde nampak pistol dia😂

for me nmpk mcm girl.. pengalaman sy mcm ni lh scan nye.. waallahualam

8mo ago

tula .. sbb klau boy , mana belalai dia ye

Confirm boy sis. Nampak 2 biji telur tu. Hahaha

Doctor x bg Tau you ke .. For me look like Boy

seketul telur..boy sis..tahniahhh🥰🥰🥰

mcm boy je sis.. nmpk 2 telur 😂

Boy coming to town

ada batu tu hahah

mcm boy😁

boy