Hanya makan buah

Saye baru pregnant 9 minggu, sekarang saye boleh telan buah je. Nasi, sayur, mee atau roti akan muntah balik. Boleh ke sepanjang alahan ni saye hanye makan buah je ?

5 Balas

3buln petma mngndung normal klau brt bdn trun sbb asal mkn je munta dctr xkn mrh , sy pun mcm awk mkn buah dn minum susu je , mkn jambu batu dpt bntu HB naik , kdng pksa juga mkn roti sikit2 or oat xpe asal ade msuk sikit jdilah , mcm sy 16w bru selera mkn naik Alhamdulillah Hb ok smpai skng dh 22w