Ada tak macam saye kuat sangat makan buah je

Sejak pregnant ni asyik nak makan buah jee , leps mkn , mkan lagy ... bende lain x blh terima lngsung klw buah amboiik lajujhj

1 Balas

Sama mcm saya. Suka makan buah time pregnant. Apple, jambu, buah naga, tembikai, strawberry etc. Minum air pun nk air buah huhu. Alhamdulillah sepanjang pregnant HB semua 11.5 ke atas sampai lah hari bersalin. Baby pun membesar baik & lahir sihat walafiat. Cuma tuu lah saya sangkut gdm 🤣