16 week dengan zincofer

Saye 16 week tapi kk cuma bagi zincofer. Tak de acid folic. Ok ke Macam tu ? Tapi kenape saye dapat zincofer orang lain banyak obimin

3 Balas

Kk kat tmpat saya untuk awal kehamilan dia bagi obimin smpailah 12 weeks, lpastu dia bagi zincoffer plak. Saya takleh dgn zincoffer asal mkn muntah buatlah cara camne sklipon pagi ke malam ke muntah jgk. Mintak tukar ubat dptlah iberet. Last2 skrg iberet so far okay takde muntah now dah 20 weeks hehe🤲🏻❤️

Dalam zincofer dah ade folic acid. So complete dah. Mungkin ikut tahap kesihatan awk kot. Sy pun dapat zincofer.

Kandungan folic acid dalam zincofer lagi tinggi dari obimin sis. Ada sebab tu dr bagi yg tu