Folic Acid & Zincofer

Salam mommies. Nk tanya biasa brapa week baru tukar dari folic acid ke zincofer? Sy skrg 13w kk bagi folic acid je sampai next appointment 4/11 lambat lagi. Sepatutnya week berapa patut upgrade dari folic acid? Ada effect apa2 tak kalau consume folic acid je

1 Balas

Rsnye xde effect pape jnji xskip mkn ubt...biasa nurse dh siap2 kira tu...tu yg next another month br jmpe... Xpe lg 2 wik more kan..sbr ea sis.. nti remind nurse psl multivitamin tu k 😉✌mg dpmudahkn sgalanya..aamiin

4y ago

Sm2😉✌