suami pukul kepala saya sampai cedera

Saya tengah mengandung 4 bulan, then suami pukul kepala saya sampai cedera, dia baling guna pinggan kot. Apa saya kena buat 😭? Boleh ke bercerai semasa mengandung? Saya fikirkan emosi saya je sekarang ni. Saya taknak baby saya dlm perut ni stress. 😞

18 Balas

klau masih syg g lh pejabat agama mintk kaunseling..klau dh tawar hati pergi report cerita A-Z polis akan pegam kes awak ni smpi dy akan bgi Surat untuk pergi check hospital,klau doc sah ada kesan2 lebam atau luka pada diri awk 50% suami awk kena...jngan takut polis ada,tapi bila suami dah kena tangkp nty klau dy merayup gugurkan kes jngan lembut hati. sy bcerita mengisahkan adik sy pernah lalui smua ni.. hrap sis sabar ya,jngan pendam sndiri, tkut kesihatan awk n bby trganggu..