Sejak mengandung nak suami ada jee.

Mesti laki saya rimas sejak saya mengandung ni kalau nak tidur sata nak sandar kat dia. Kekadang sampai hujung katil dia tahan badan dia ??. Kalau takde dia. Saya lansung tak boleh tidur satu malam. Kena ada suami janji dapat sandar& cium bau kat badan dia. Kekadang dia cuba taknak mandi. Mengamok saya sampai menagis2. Padahal 4bulan nikah perut kosong. Takde pape pon. Ok jee. ??? ya Allah serius ni bukan mengada2 tapi memang hakikat saya macam ni. Apa perlu saya buat yee untuk hindar rasa sakit hati kalau suami tak ada.???

13 Balas

Sy dpt agak sy pregnant sbb ni lah. Clingy gile dgn suami. Dia pergi kerja pun saya wasap2 rindu. Hari2 jadi rindu kat dia. Malam2 nak tido suruh peluk sampai saya tertido. Pastu ada certain time, nak bersama hari2. Taknak selang2. Gedik bukan main. Tup2 rupanya pregnant. X tau sbb takde alahan apa2.

Bukan mengada tu sis.. Normal lah tu preg.. lain org lain kan.. sama mcm sya juga.. mak kata, kalau kita suka lekat kat suami masa preg, biasa bawaan baby girl.. chill sis kalau ada orang yg cakap kita ni mengada..

Hahaha.. sama sis.. tido malam je mesti meleset kt laki.. nasib laki redha je.. smpai sakit sakit badan.. kesian kadang.. tp tu je yg buat selesa nk tido kalau tk susah nk tido

Sma tp sy tdk manja kn diri,nnt terbiasa ,sendiri yg stress dn suami pun jd stress.sy xnk mcm tu alhamdulillah sy boleh kawal diri

Sama dgn sya jugak 😅😅. Dh la skrg cuaca pnas, sy pulak asyik nk bkepit ja. En somi redha ja. Alhamdulillah dia fham.

Sama mcm sy.. kalau dia kerja malam sy susah sgt nak tidur xde dia... xboleh tidur & mesti terjaga..

Saya pulak mengandung jadi rimas menyampah bila suami dekat² hmmm

5y ago

Sama lha kita sis hehehe

Tu namnya mngada. Hahaha xkerja la laki kalau cmtu

ambik bju2 nya yg xbsuh lg bg gnti dirinya..

5y ago

Taknak laa 🤮🤮🤮🤮 hahahahahaha

Sma la nk suami ad je dpn mata.