SCAN BABY KEPALA BESAR

Salam mommies, saya risau sangatt rasa sebab ritu scan kk 28weeks, kepala baby besar 4 minggu. Then kena repeat scan 32weeks baru ni sama juga kepala besar 4 minggu, but dr kata tempurung kepala dia je besar, perut dia semua normal and takda apa masalah, then 4/1 ni nnti refer pakar. Mommies ada yg berpengalaman ke mcamni? Wallahi risauu rasaa #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan awk. Jgn fikir negatif ye.. fikir yg baik2 ❤️

seoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat semuanya 💕