Sakit kepala teruk

Mengandung 12minggu, lately ni sakit kepala teruk sangat, berdenyut2 sebelah kiri sampai rasa tak boleh nak buat benda lain. Ada ke tips untuk hilangkan? Dia kejap ada kejap hilang lepastu datang balik. Normal ke sakit kepala ni, sedangkan kita tak stress pun #bantusharing

2 Balas

Normal kot. Tapi sy sllu attack sblah kanan. Sampai ke blkg kepala. Tanya doktor katanya normal nak masuk 2nd trim mmg dia hentam sakit kepala. Bnyk kan bedrest & makan jgn lambat tau. Smga kita & baby sihat2 je sllu ❤️🥰

normal sis sy pun 12 mnggu sy ade tnya misi di kk kta nya normal.. jd sy cuma mnum air sejuk dlm peti ais, mkn penadol dn baring sis cuba lah ya..smoga xde apa2 yg srius sabar ya mmy🥰

1y ago

Panadol biasa or khas untuk pregnant?