Buka buku pink

Hi , saya tengah hamil minggu ke 5. Anak first. Jadi agak blurr disni. Boleh sesiapa bagi tahu saya Bila waktu sesuai ye untuk bukak buku pink?

12 Balas

Sy masa dpt tau pregnant 5w 2d.. ttc 14 tahun.. sy bwk upt ke kk.. doc check skali urine test mmg confirm +ve.. then dia scan x nampak apa.. suruh dtg 7w utk re scan.. tp ms 5w dia on antibiotics utk kencing kotor.. 7w dtg utk urine test sekali lagi & re scan.. kencing kotor settle.. re scan ada kantung tp x nmpk baby & x dgr heartbeat.. so doc suruh dtg 9w 25/11 ni utk re scan sekali lagi.. kalau ada heartbeat baru doc bg buka buku pink.. semua ni sy buat dkt kk.. doakan sy 25/11 ni.. berdebar harap boleh nmpk baby & dgr heartbeat baby