buku pink

Bila waktu sesuai untuk buka buku pink.?saya baru 5 minggu hamil..

14 Balas

Tanya Kk terdekat awk. sy 6 wks...dah buat appoinment, 2 mggu lg baru buka buku. nurse akn bg tarikh kpd awk utk buka buku. kalau 7 wks dah, mgkn 8 wks dah boleh buka buku.

Dh boleh nk buka tp kalau ad mslh berat or ape2 letih sikit la kena ulg alik klinik ..tp bgus dtg bookg buku pink awal sbb kita xtau bdn msg2 mcm mana

sama la.x tau bila nk buka..hehe first time 5w5d.tp mggu depan scan harap trus buka klu xde msalah..amin

3y ago

Eeh sama pula kita

buat sebelum 12 weeks. skrg pun dah boleh. depends pd tempat kk kamu. baik buka awal

Call kk berdekatan atau lg senang terus kesana & tanya sbb lain tmpt lain prosedur

call kk berdekatan.. mintak tarikh nak pi bukak buku..

B4 12 week pregnancy dh boleh buat buku merah

biasa 12 week ke atas .Jgn lebih 3 Bulan

sy msa preggy bru ni, 5w dah blh buka...

Dah blh buka dah, sebaiknya sblm 12minggu

4y ago

Ak 5weeks dh buka sis..🤗