buku pink bila boleh buat

hi mommies , boleh saya tahu waktu sesuai buka buku pink ? #pleasehelp

3 Balas

Awk boleh call kk terus once awk tahu awk dh pregnant. Nanti kk akan tanya 1st day last period & bagi tarikh untuk bukak buku. Macam saya 6w dh bukak buku. Semua depends atas kk. Ada yg marah sy bukak buku terlalu awal tapi tu semua kk yg bagi tarikh bukan sy yg mintak 😅

2y ago

saya ada check pakai clearblue , dia keluar result 1-2 weeks . nak buat tapi takut tu lah terlalu awal takpe ke . thanks respon 🥰

Kena call KK berdekatan/walk-in..nnti dorg bagi tarikh utk booking (bukak buku)..biasanya before 12 weeks..before bukak buku tu nnti awk boleh g scan dlu di swasta..

before 12w