Buka Buku pink

Salam mami2, bila waktu terbaik nk bukak buku pink?

4 Balas

hi puan, saya baru tanya kk tempat saya semalam. mereka kata, kalau dah naik double line, sekarang dah boleh booking kat online untuk bukak buku pink ,EPRS..nanti dia keluar portal booking kk . pilihla tempat kk puan yg terdekat. katanya tak payah tunggu minggu da, naik je 2line, terus booking kat website tu. ini bedasarkan kk terdekat tempat tggl saya ya, jun 2023.. Tq

8mo ago

eprs ni untuk johor je ke ? sbb tgk kat google dia kelua yang johor je

Ada history miscarriage, kena buka buku awal.. doktor nak pantau kandungan awak.. hati2.. jaga diri dan kandungan elok2.. semoga dipermudahkan..

11mo ago

Dah pegi tadi, misi bagi appointment time 14wks..huhu.. So, saya decided nk scan & luar sementara tunggu..

dah ada hearbeat baby.. dh blh buka buku pink

selalu 10w++ bole dah