Bila Waktu Sesuai Untuk Buka Buku Pink?

Hi mommies... i'm a first time mom. saya baru 5 weeks 6 days pregnant. so bila waktu yang sesuai untuk pergi klinik kesihatan untuk check kehamilan and buka buku pink?

5 Balas

beza sehari je kita saye dh booking masa 4w4d tapi doc suruh dtg mnggu dpan 7w4d buka buku https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

bila dh mula tahu pregnant trus buka buku lg bgus

8 minggu pun OK. 😉 Nk buat skrg pn blh.

Sya pun 6weeks Blum buka buku

buka buku kena ke KK ye?