Buka buku pink

Hi , saya tengah hamil minggu ke 5. Anak first. Jadi agak blurr disni. Boleh sesiapa bagi tahu saya Bila waktu sesuai ye untuk bukak buku pink?

12 Balas

saya pergi klinik biasa untuk scan dulu.. dah confirm (masa tu 10w tak silap) terus buat appointment nak bukak buku pink. Nanti nurse tanya ada scan mana2 klinik tak untuk confirm pregnant. Kira cepat la proses, saya bagi gambar scan tu ja. Terus bukak buku. Pergi pagi2 dear, sebab kena ambil darah hantar lab pagi2. Bawak la surat nikah, untuk nurse isi muka depan buku ja, n nak tengok nikah tak nikah jugok kot hehe. Husband saya ikut sekali sebab nak ambil darah. sekian pengalaman saya. have a safe journey ❣️

2y ago

Terima kasih untuk info berguna ni