Buka buku pink

Hi , saya tengah hamil minggu ke 5. Anak first. Jadi agak blurr disni. Boleh sesiapa bagi tahu saya Bila waktu sesuai ye untuk bukak buku pink?

12 Balas

Sy sblum buka buku merah sy refer knlik swsta untuk kepastian masa tu dah 8 week lbih sbb situ jd kukuh utk pergi KK.. Lps tu sy pergi KK berdekatan ataupun call nanti nurse bg tarikh dengan list untuk dibawa masa buka buku merah. 1) 2salinan i/c suami&isteri 2) 2salinan surat nikah 3) bil api/air original (alamat skrg)-first bby 4) surat refer dr doc (pengesahan mengdung, cth scan /UPT)-first bby 5) buku merah lama(next bby) #harap dapat membantu.

2y ago

Terima kasih berkongsi ilmu 🥰