Buka buku pink

Hi , saya tengah hamil minggu ke 5. Anak first. Jadi agak blurr disni. Boleh sesiapa bagi tahu saya Bila waktu sesuai ye untuk bukak buku pink?

12 Balas

call dulu tanya prosedur . bgtau juga klinik jika awak berisiko: ada sakit kronik, usia 35+ ke atas, pernah keguguran dll. kalau ada salah satu tu, jgn ditangguh. Saya umur dah banyak, lps confirm hamil 4 minggu , doc swasta nasihatkan sy buka buku pink secepat mungkin.