mungkin mengandung

saya telah melakukakn hubungan seks dgn bf saya tetapi bf saya hanya pancut diluar . sudah lebih 2 minggu sejak kami melakukan hubungan seks . saya pulak tidak datang period and perut rasa tak sedap . saya sudah melakukan pregnancy test tapi hasil -ve . boleh siapa2 beri nasihat dan pendapat tentang hal ni ? saya sangat takut sampai rasa bak mati sahaja

12 Balas

pancut luar pun ... mnjelang die nak tarik koneknye , da meleleh dlu kat dalam .. boleh caya ke ngn lelaki punye ketahanan 😄😂

3y ago

sy pernah terbabas 😅 igt xkena sekali +ve pregnant ank 2nd haha. yg sulung masa tu baru 1thn ++ sejak tu pakai kondom la sbb dah tahu kami laki bini subur