Seks&Kehamilan

Bolehkah Ketika Hamil Melakukan Hubungan Seks?

12 Balas

bole je tp cari posisi selamat search google posisi selamat untk brsama suami .. saya bru je bleeding lpas brsama suami pdahal dah trimester ke 2 . rsanya bleeding sb posisi cba bru hehe sllunya buat yg selamat tu je . 😅😅

3y ago

same bleeding msa trimester ke 2 .gra p gna gak posisi yg xdsarankan 😅😅

Semasa trimester 1 melakukan seks dgn suami. Syukur x ada pendarahan. ni anak pertama. bila baca ramai kata ada risiko pendarahan jika seks trimester pertama risau jgk tp syukur x ada pendarahan.

boleh. xda masalah. cuma kena alert dn x boleh lasak. awal khmilan lbih baik jgn dulu.. tunggu matang sikit hihi

Boleh. Tapi kalau ada bleeding, better stop dulu. Tunggu second trimester.

Boleh je.. Tp jgn ganas pada trimester 1🤭Slow n steady jee..

boleh. klau bleeding mmg kne stop dulu.

3y ago

sy x pasti.. Puan kena tanya doktor yg rawat puan time check-up.

Boleh jer...jgn trlalu kasar or heavy sgt..

boleh je.. tpi jngn smpai ada pndrahan

Bolehh pada trimester 2 dan ke 3

boleh tp kene alert la