mungkin mengandung

saya telah melakukakn hubungan seks dgn bf saya tetapi bf saya hanya pancut diluar . sudah lebih 2 minggu sejak kami melakukan hubungan seks . saya pulak tidak datang period and perut rasa tak sedap . saya sudah melakukan pregnancy test tapi hasil -ve . boleh siapa2 beri nasihat dan pendapat tentang hal ni ? saya sangat takut sampai rasa bak mati sahaja

12 Balas

Pancut luar tu kena kt bhgn vagina? Sperm can swim sis😂

3y ago

Tahniah sis, semoga jadi mak yg baik yg mampu didik anak supaya tak terjebak dgn seks luar nikah. Aamiinn

Jgn risau tk ngandung lah