Batuk ketika mengandung

Saya sedang pregnant 12w1d. Batuk2 dah dalam 3 hari. Saya tak makan ubat apa2 dan takde jumpa doktor lg pun. Cuma minum air lemon suam aje. Bahaya tak batuk utk kandungan? Apa petua lain nak hilang kan batuk ya?

2 Balas

Kalau ada pati delima gulsan, boleh try minum. Macam sy time preggy mmg minum tu je utk hilangkan gatal2 tekak atau batuk. Kalau suami batuk2 pun minum tu bagi lega sikit tekak. Madu pun boleh orang kata.

2y ago

🥰❤️

saya alami skrg ni..saya letak madu dlm cawan then letakkan air suam..kacaukan then minum..alhamdulillah makin baik

2y ago

okay tq ya.