Batuk ketika Hamil

Adakah selamat makan ubat batuk ketika hamil? Jika tidak, ada tak petua utk hilangkan batuk? Saya tak boleh minum lemon sbb takut sakit perut. Strepsils boleh makan tak?

1 Balas

Ada ubat. Kena jumpa doc baru dapat ubat tu. Sy masa kandungan 20w batuk teruk terus jumpa doc. Dapat ubat. 5hr sembuh.

5y ago

Oic.. Tulah saya esok plan nak pegi klinik. Harap ada ubat sesuai utk saya. Saya baru nak masuk 17 minggu kandungan. Btw tq sis share