Bahaya batuk

Nak tanya bahaya tak batuk untuk ibu2 mengandung. Saya dh semggu batuk2.dah bjmp doktor dan diberi ubat. Masih tak da perubahan. Batuk gatal² pada tekak . Sehingga perut merasa sakit.

1 Balas

Depends batuk nya tahap macam mana. Pernah juga batuk masa hamil memang sakit perut dan rasa macam nak lelah even tak pernah ada asthma pun. Kadang faktor baby dah membesar so akan ambil masa untuk elok. Make sure jumpa doc akan pantau tahap kesihatan tu