Upt strip negatif

Hi saya sebelum ni xpernah xdtg period..setiap bualn mesti datang.bulan 2 saya xperiod.saya dh lewat 15 hari Sebelum ni saya datang period mmg on time @ lmbt sehari.tapi sebelum lewat ni.bulan 1 haritu sya lwt 8 hari. Tapi bila cek upt strip -ve. Ada tak yg pernah lewat bnyak hari Bila cek -ve Tp hamil Ttc dah 4 tahun Semoga zila dan suami dikurniakan zuriat

1 Balas

saya pernah 14 hari lewat haid dan negatif. Tahun ke3 perkahwinan, kami suami isteri sama buat rawatan kesuburan. Dlm setahun lebih TTC yg serius (tahun ke 4 perkahwinan), Allah izinkan saya hamil. Jngan bersedih, jangan putus harap dgn Rahmat Allah, usaha hingga jaya ya. Pasal haid tak dtg tu, baik awk jumpa doktor untuk tahu ada apa2 tak dgn awak. . mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

2y ago

Amin..terima kasih sis