Period da lwt 4 ari.bwh prut ase xsdp.dlm 1w ni ase tllu letih ad 1 ari dmam on off.cek upt -ve.

Lewat period 3 hari sakit belakang rasa xselesa bwh/bhagian perut. Cek upt -ve. 1 mggu lebeh rasa lesu teramat. Ade 1 hari demam on off.. Suami tye demam ke. Cakap x,tp bdan rase pnas n xlrat..sptotnye period 10/8 ..sblm ni cek dlm 1w before trikh period samar2. Lepas dr tu cek lagi n lagi upt -ve ..#seriusnanya ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #sebelumtanyadokter

2 Balas

Haaa. Macam saya la ni.. PMS bulan ni lain macam; loya, pening2, marah2, lapar gila, letih sepanjang hari, letih on off. Haid lewat 6 hari. Hari ke 4 lewat haid buat upt - ve. Hari ni, hari ke 7 lewat haid, baru keluar darah haid. Saya anggap tu tanda kitaran haid d bertukar. Sebelum ni tunggu juga lewat haid 14 hari sebelum cek upt. Ngam2 14 hari, darah haid keluar dengan tempoh haid biasa saya alami 8 hari.

9mo ago

Pengalaman saya, awal2 perkahwinan mmg ada perubahan kitaran haid sbb hormon

Tanda2 period & awal pregnant sama sis. Kadang sebab hormon pun ye juga 😊

9mo ago

terima kasih