Mintak Pendapat

Sy dah lewat period 5 hari... Sebelum ni period sy mmg on time... Tapi bila cek upt negatif... Ade sesape penah jd mcm ni tak?

4 Balas

same..saya pon Sama. sy dh 10 Hari lewat..upt still negatif juga. best to wait 14 Hari. sebab 7 weeks pregnancy hcg naik

Tggu lagi 2mggu..bru check blik upt.. Kalau takda jugak lpas dua minggu tu.. Mgkin hormone sis berubah

Tgu lagi seminggu then cek upt lg. Kalo negative juga jumpa doc tuk pemeriksaan

Tunggu seminggu lagi utk cek upt