checkup pregnancy

saya sebelum ni check up swasta , tapi masa awal pregnancy ada pernah bukak buku di kk biasa , sbbkan faktor kerja yg susah cuti saya trpaksa continue ke klinik swasta , saya dah start cuti bersalin bulan ni boleh ke saya sambung balik ke kk seperti biasa ?

2 Balas

Boleh lagi2 pernah buka buku di kk, pegi ke kk tu semula, bawak semua dokumen check up dari klinik swasta, harapnya semua test dibuat

Call KK berkenaan utk kepastian, bgtau je apa yg puan taip di sini kat KK. Rasa mcm boleh. Bawa buku pink klinik swasta utk rujukan.

8mo ago

baik sis nnty esok saya try call