bukak buku pink klinik swasta

ni second pregnancy. saya rasa macam taknak checkup kk. nak bukak buku dekat klinik swasta and checkup klinik swsta je. mommies rasa ok ke tak? ke better bukak buku dekat kk jugak?

2 Balas

klu past pregnancy xde mslh (gdm, high bp, preeclampsia) boleh je. cuma bila ada prblm nt swasta minta refer kk balik. tu saja.

Takde masalah awak. Yang penting awak buka di maternity clinic atau klinik pakar sakit Puan 😊