Sakit perut

saya dah 38week 6day. perut kerap rasa sakit lah, tp baby gerak ok je. contraction rasa mcm mna ye? first baby so xde pengalaman.

1 Balas

Kontraksi akan berlaku kerap dalam 10 minit. Semua bahagian dia tangkap sakit. Pinggang, bawah perut, ari² tu. Rasa nak berak. Nak gerak pon Ya Tuhan! Kalau kontraksi selang sejam dua tu, itu kontraksi palsu. Tapi mungkin puan boleh tgk jika ada apa² spot atau leaking. Kalau ada, better ke hospital terus.

5y ago

Sakit ada tp xda tanda lendir2 pastu td cek bawah kat klinik doc tu kata blom lg