Tak mual 6 week

Saya pregnant 6week. Tapi takde simptom macam mual/pening kepala. Cuma ada sakit perut macam cramp. Adakah ia normal? Saya belum check dokter lagi sebab terlalu awal untuk check. Mohon kongsi tq 😄

28 Balas

Saya pun sama mcm awak sis, tapi waktu tu saya tak tau saya preggy lagi.. sebab xde simptom & period memang selalu x menentu. Saya cramp perut.. ingatkan gastrik. Bila pergi cek rupa nya preggy dh 6 weeks. Saya alahan waktu weeks 8, itu pun tak lama.. sebulan kemudian alahan hilang.