Dpo6 mula mual and cramp perut

Normal ke kalau dpo6 dah start mual and cramp perut belah kiri? Ke masih terlalu awal untuk check upt? Cycle sebelum ni tak pernah rasa macam ni. Btw saya ttc setahun

4 Balas

Saya dpo 7 start rasa mual skit tp tak kerap. 1-2 kali sehari je. Pastu dpo8 petang check upt nmpak samar. Alhamdulillah harini dpo11 dah terang dah line 🥰

Awal lagi awak.. penempelan pun berlaku DPO8-9 ~ tunggu DPO 10 laa baru buat UPT.. Level progestrone tengah meningkat, sebab tu rasa mual & so on

1y ago

Sama2

Normal. Hormon hujung2 cycle memang boleh timbul symptoms2 macam tu

1y ago

okay terima kasih puan

normal