Saya keliru dengan simptom yg saya alami. Mohon bantuan semua.

Salam, sy nak tanya kalau ada simptom2 (mual, sakit kepala, pening, sakit pinggang, perut sakit mcm snggugut, lapar padahal dah makan, mengantuk) adakah simptom hamil? Tpi bila buat test negatif #pleasehelp .

3 Balas

period sis dh delay brp hari? klau baru 2 3 hari atau smggu, x pyh check dulu sbb nnt kita stress n risau mengharap pulak. sy dulu period delay 14 hari baru check sbb takut timing period yg nk tukar waktu or takut x period bulan tu sbb stress. masa tu check upt baru sy dpt double line yg pekat terus. lg satu sbb bila dah kahwin ni, simptom period akan lain sikit sbb hormon dh lain bila sllu bersama suami. plus simptom period n simptom pregnant lebih kurg je sbnrnya cuma org sllu x prasan. so tggu period lewat lama sikit baru check.

2y ago

minggu dpn bru masuk minggu period sbnrnya. oh baik, nnt tunggu minggu dpn sy cek lg skli. terima kasih ya 🥰.

Simptom hamil & nk period sama je, yg berbeza period x dtg/dah delay. Awak dh delay period? Klu belum boleh tggu dlm seminggu/dua repeat test upt. Result akan double line klu awak pregnant sbb hcg meningkat 😇 klu dh delay period maybe boleh cek dgn doc utk confirmation

2y ago

hehe baik awk minggu dpn sy bru period nnt tgok minggu dpn mcm mna kalu delay sy test lg skli. terima kasih tau 🥰. sbb risau jgk xpernah jd mcm ni lagi sblm ni.

symptoms nak period dgn pregnant lebih kurang sama je..so tunggu lagi dalam seminggu baru check

2y ago

hehe baik tq awk 🥰.