Ingin tahu 💓

Assalammualaikum. Sy sekarang sedang ikhtiar hamil. Last period 11.7.22. Sekarang dah tiga hari rasa mual pening kepala , nipple pun rasa macam sensitive bengkak sikit . Nak check upt kemungkinan belum dapat detect . Risau sebab tak pernah pening kepala mual macam ni. Selalu kalau nak period cuma nipple je bengkak ngilu . Ni pening mual . Ya Allah. Jika ini nikmatnya untuk menjadi ibu. Engkau jadikanlah kenyataan,ya Allah. Siapa ada pengalaman. Mohon bantu . Tak tahan kepala pening . 😭 Seronok nya bila apa yg kita rasa ni betul2 pregnant. Ya Allah doakan sy kawan2 .

4 Balas

Try check upt sis. Saya dulu period lewat 2 minggu lepas tu ada simptom mual2 mcm tu check upt negatif. Minggu kedua delay, period tiba2 datang.

try laa check pakai upt yg murah² tu duluu.. mana tahuu ade rezekii.. InshaAllah

amin... moga ada rezeki sis

semoga ada rezeki ya