Tak mual 6 week

Saya pregnant 6week. Tapi takde simptom macam mual/pening kepala. Cuma ada sakit perut macam cramp. Adakah ia normal? Saya belum check dokter lagi sebab terlalu awal untuk check. Mohon kongsi tq 😄

28 Balas

saya da 32 weeks... xde mual xde alahan..rasa mcm xpregannt pun.. normal je awak bnda tu... sebb lain org lain dia punya simptom...yg pnting kita kena beringat and mkn kena jaga... and jangn buat bnda berat lgi lgi first trimester