Tak mual 6 week

Saya pregnant 6week. Tapi takde simptom macam mual/pening kepala. Cuma ada sakit perut macam cramp. Adakah ia normal? Saya belum check dokter lagi sebab terlalu awal untuk check. Mohon kongsi tq 😄

28 Balas

6week masih awal, saya pun pregnt 5-7week tiada alahan smpai saya cakap dgn hub mcm saya x pregnt, lps tu masuk 8week baru dtg alahan teruk muntah2 minum air pun kluar balik, cium bau pun x blh, dgn eczema pula tu, mmg teruk masa tu kena smpai rasa stress tiap mlm asik garuk2 dan muntah dri pagi sampai mlm..masuk 17week Alhamdulillah dah boleh mkn mcm biasa dan skrg saya dah 29week...